FRI FRAGT
KUN
2999,-
inkl. moms
Køb nu
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  1 stk. max. 2 x 15 kg 6 - 36 mdr. 5 pkt. seler

  Varen er på fjernlager

  Vi er klar til at modtage din bestilling

  Forventet leveringstid: 2-4 uger

  Dette produkt er en bestillingsvare. Vores leverandør kan desværre ikke give eksakte leveringstider. Vi holder vores kunder opdateret om status fra vores leverandør løbende. Hvis produktet er på lager hos vores leverandør forventes en betydeligt kortere leveringstid.

  Flot og praktisk Topmark søskendeklapvogn

  Når du har tvillinger eller to søskendebørn, som begge endnu er så små, at skal køres i klapvogn, har du brug for en søskendeklapvogn. Med en klapvogn til to børn skal der kun pakkes ét køretøj i bilen, når I skal på tur, og søskendeklapvognen fylder ikke meget, når den er klappet sammen.

  En klapvogn til to børn gør det muligt for mor eller far at tage begge småbørn med på tur alene - en aktivitet som ville være ganske udfordrende med to separate klapvogne. Det er også mere trygt og hyggeligt for de små, når de kan sidde sammen i vognen.

  Klapvognen er også særdeles velegnet til institutioner, som ofte tager børnene med på tur og gerne vil kunne køre børnene to ad gangen.

  Det er naturligvis muligt at indstille og justere både sæder, kalecher og fodstøtter individuelt, så de passer til det enkelte barn. Klapvognens forhjul kan dreje en hel omgang, hvilket gør klapvognen let at styre og dreje. Vognens bagerste sæde er større, og der kan stå en babylift til helt små børn (hertil passer blandt andre Topmark Rory babylift).

  Mål og vægt

  Når klapvognen er foldet ud, måler den 114 x 55 x 104 cm. I sammenklappet tilstand måler vognen 116 x 51 x 52 cm. Vognen vejer blot 14 kg, og den må belastes med maksimum 2 x 15 kg. Hvert sæde har 5-punktseler. 

  Du kan begyndt at bruge klapvognen til dit barn, når det har nået en god stabilitet i ryg og nakke. De har det omkring 6-måneders-alderen, når barnet også kan begynde at sidde kortsvarigt i en højstol. Vognen kan bruges af børn op til omkring 3 år. 

  Under klapvognen sidder en stor og praktisk netkurv, hvori du kan transportere indkøbsvarer, pusleting, madpakke eller lignende. Der følger et regnslag med vognen, så de to små kan sidde godt og tørt under køreturen.
  EN standard EN1888

  BabyBix.dk produktnr.: 721

  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager