Udsalg
TILBUD
79,95
inkl. moms
Spar: 19 kr.
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  1 stk. BPA fri 6-18 mdr. Silikone

  Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket og kan ikke bestilles

  NUK Disney Minnie Mouse og Mickey Mouse trænings-sutteflaske med blød tud lavet af silikone. Flasken kan benyttes for en let overgang fra bryst eller flaske for at lære barnet at drikke selvstændigt. Børn elsker at opleve følelsen af at være selvstændig. Med denne flaske kan barnet helt selv bestemme.

  Denne flaske kan indeholde 150 ml væske. Det er en bredhalset flaske fremstillet af polypropylen. Flasken er selvfølgelig 100% BPA-fri. Flasken har skruegevind, lukkeplade og beskyttelseshætte. Foden med håndtag er aftagelig, så flasken også kan bruges som almindelig sutteflaske.

  Flasken har en bred flaskehals for nem påfyldning og et sikkert, ergonomisk og skridsikkert greb. Designet af flasken er med Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse i lyserød/klassisk rød.

  NUKs First Choice flasker hjælper til en nem overgang fra moderens bryst eller flaske til at barnet kan drikke selvstændigt. De praktiske håndtag er specielt formet til små hænder

  Tuden er lavet af silikone hvilket betyder at den er elastisk, yderst temperaturbestandig og uden smag. Alle komponenter er let aftagelige fra flasken - ideel til rengøring.

  • Lækage fri flaske
  • Bisphenol-A (BPA) fri
  • Testet kogebar og lugtfri
  • Blød tud lavet af silikone med ekstra bred læbestøtte
  • NUK Antikolik luftsystem - tæt og ideel til rejser
  • Let at gribe og holde fast i for barnet
  • Let at rengøre
  BabyBix.dk produktnr.: 50

  Kunder der har købt dette produkt har også købt


  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager