KUN
59,95
inkl. moms
Pris nu
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  2 stk. BPA fri 0-6 måneder Silikone

  Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket og kan ikke bestilles

  Disse søde sutter med motiver af en pingvin og en kat er meget populære. Sutterne er produceret af Philips AVENT som er et meget populært mærke blandt danske forældre. Den ene sut forestiller en sød pingvin og den anden en sød kat med en hvid plet. Denne pakke findes også i en anden version hvor katten har en grå plet i stedet for en hvid. Farverne er holdt i lyserød og lys lilla og passer perfekt til enhver lille prinsesse. Skjoldet er gennemsigtigt.

  Sutternes form og funktion

  Sutterne understøtter barnets naturlige udvikling af gummer, gane og tænder idet sutterne er tandregulerende formet. Dette er anbefalet af tandlæger verden over. Skjoldet på sutterne har huller til ventilation. Disse huller sørger for øget ventilation og for at babyens savl ikke samler sig bag skjoldet og dermed irriterer babys følsomme hud. Mundstykket på disse sutter er lavet af silikone.

  Dette sæt inkluderer to praktiske beskyttelseshætter. Når sutterne ikke er i brug kan du sætte beskyttelseshætterne på sutterne og lægge dem fra dig uden at tænke på om de bliver beskidte. Det gør det også let at transportere sutterne uden at tænke på plastikposer eller opbevaringsetuier. Du kan med fordel vedhæfte en suttekæde til sutten når den bruges. Suttekæden kan hæftes fast i babys tøj så sutten ikke tabes eller smides på gulvet eller jorden.

  Bemærk: denne pakke findes også i en version hvor pletten på katten er grå. I denne pakke pletten på katten hvid. Find den anden pakke her: sutter 0-6 mdr. med dyremotiv - pingvin og kat med grå plet

  Pakken indeholder:

  • 2 stk. AVENT sutter med motiverne pingvin og kat til babyer 0-6 mdr.
  • 2 hætter der kan beskytte sutterne og holde dem rene

  Philips produktnummer: SCF182/23

  BabyBix.dk produktnr.: 89

  Kunder der har købt dette produkt har også købt


  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager