KUN
99,-
inkl. moms
Netop nu
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  1 stk. BPA fri 18 mdr. +

  Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket og kan ikke bestilles

  NUK Maxi bestiksæt er til børn på 18 mdr. og opefter, som er let øvede i at håndtere og bruge bestik. Bestikket er fremstillet i rustfrit stål, og grebene er designet i blåt og hvidt plastmateriale med forskellige typer overflade. Sættet består af 3 bestikdele.

  Alle dele af stålbestikket har helt afrundede kanter, og størrelsen på kniv og gaffel er tilpasset barnets mund, så det hverken er for stort eller for småt. Grebene er er brede og afrundede, og den ergonomiske form gør bestikdelene lette for barnet at gribe om. Desuden har grebene knopper – gaffel og ske på oversiden og kniv på begge sider – og denne specielle, strukturerede overflade stimulerer berøringssansen. Bestiksættet er en del af NUK Easy Learning serien, som består af forskellige kvalitetsprodukter, der støtter barnet i dets udvikling og opmuntrer det til hele tiden at tilegne sig nye færdigheder.

  Bestiksættet tåler sterilisering ved 100°C samt maskinopvask. Bestikket er ikke egnet til mikroovn, da materialerne kan tage skade.

  • Rustfrit stål
  • Ergonomisk form
  • Perfekt størrelse til aldersgruppen
  • Opmuntrer til selvstændig læring
  • Tåler maskinopvask
  BabyBix.dk produktnr.: 340

  Kunder der har købt dette produkt har også købt


  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager