Dette er sponsoreret indhold

Har du også tit problemer med røde mærker efter, at du har brugt din amme bh? Har du overvejet om den slags amme bh, som du har købt passer dig? Er du på udkig efter en ny amme bh, som faktisk gør det komfortabelt for dig amme? Det er utrolig vigtigt, at du lærer at stille krav til, hvilken slags amme bh du køber, fordi en amme bh simpelthen bare skal være komfortabel for dig som mor. Læs med her for at finde ud af, hvilke 3 krav du skal stille til din amme bh, så du kan fokusere på at være mor i stedet for alle de irritationer, som en dårlig amme bh kan give dig.

Det SKAL være den helt rigtige størrelse

Der er ikke noget værre end, når en amme bh eller bare en almindelig bh gør dig utilpas. Når den giver dig røde irritationer, fordi den strammer eller ikke passer dig. Komfort og funktionalitet skal være i centrum for en amme bh, og derfor skal størrelsen være perfekt til dig ellers kan man lige så godt gå uden. Husk at dine bryster vokser under graviditeten, men mere under amningen, så du skal forberede dig på, at størrelsen på din bh skål formentlig går op, men at dit mål på dit brystbånd falder med cirka 5 cm efter, du har født. Hvis du har målebånd, så tag det i brug og mål både skål og brystbånd. Det er rart at have styr på, inden man køber en masse amme bher. Dette giver dig også en frihed ift. at gå på jagt på internettet, så du har chancen for at danne dig et billede af priserne på internettet. 

Kvalitet frem for kvantitet

Dette er ikke kun noget, man skal have i baghovedet, når man køber en amme bh. Kvalitet frem for kvantitet er en livsstil, som alle burde have. Altid kvalitet frem for kvantitet. Det er oftest mere behageligt og holder meget bedre, især i en maskinvask. Der er ikke noget værre end at slide sine ting op for hurtigt, når man havde regnet med at de ville holde i flere år. En amme bh er noget, som man muligvis ikke køber et særlig stort parti af, og derfor bruger man de samme amme bher mange gange i sin babys ammeperiode. Det betyder, at man bliver nødt til at investere i en type amme bh, som kan fortsætte med at støtte ens bryster, selvom de har været vasket mange gange. Og det kan kun være en realitet, hvis man vælger kvalitet frem for kvantitet. Det handler om komfort, og det er ikke rart, at stoffet i en amme bh irriterer din hud eller giver dig mærker. Man har jo ofte ømme bryster i forvejen, og det er derfor ikke så heldigt at stå med endnu et problem, fordi man ikke brugte lidt flere penge på en amme bh i første omgang.