Den bedste tremmeseng - 3 stærke kandidater

Valgene er mange, når det kommer til tremmesenge. Derfor er det ikke en nem sag at finde netop den tremmeseng, der er som skabt til din baby.

Det vil vi dog forsøge at rode bod på i denne artikel. Her har vi nemlig samlet 3 konkrete kandidater til den bedste tremmeseng.

Tremmesengene kommer i vidt forskellige designs. Dette giver dig optimale muligheder for at vælge den tremmeseng, der passer bedst til netop dit hjem. Ydermere kommer tremmesengene i flere forskellige prisklaser. Hermed kan du finde en tremmeseng, der passer til netop din pengepung.

Änglamark babysengen – Den simple

Er du på jagt efter en babyseng, der er billig, simpel og bare fungerer? Så kunne Änglamark babysengen – som du kan købe hos Coop – være det rette valg for dig.

Babysengen kommer i et simplistisk hvidt design, der vil gå sig godt i de flere værelser.

Ydermere er det en yderst sikker og miljøvenlig babyseng. Dette kan du se af, at den bærer Svanemærket. Svanemærket markerer, at babysengen opfylder specifikke krav til både kvalitet, sundhed og miljø. Mere konkret viser det eksempelvis, at der ikke er anvendt unødvendige stoffer i produktionen. Dette er vigtigt, da vi jo godt ved, at særligt babyer helst skal holdes så meget som muligt fra den slags.

Sidst men ikke mindst er babysengen også yderst funktionel. Så snart dit barn er vokset ud af sengen, kan du nemlig omdanne den til en bænk til børneværelset. Det er da smart!

I skrivende stund (februar 2020) giver forbrugerne hos Coop denne babyseng topkarakteren 5 ud af 5 stjerner… Og hvem giver et mere troværdigt bud på en “bedst i test”-babyseng end de forbrugere, der rent faktisk bruger sengen til deres egne børn?

Sebra tremmesengen – Den klassiske

Hvis det er klassisk dansk design, du er på udkig efter, så skal du have fat i tremmesengen fra Sebra. Den er nemlig en relancering af Lille Per-tremmesengen fra Far til Fire-filmene.

Sebra tremmesengen har runde kanter, hvilket giver den en skøn, ufarlig finish. Fri for skarpe kanter, som ville kunne være til fare for dit barn.

Sikkerheden øges igen af det meget lille mellemrum mellem sengens tremmer. Dette gør det nemlig svært for selv den mindste spilopmager at komme til skade.

Du kan finde Sebra tremmesengen i flere forskellige butikker. Søg derfor bare på Google og find netop den variant, du skal bruge.

Oliver Furniture tremmeseng – Den luksuriøse

Sidst men ikke mindst finder du Oliver Furniture tremmesengen her på vores liste. Denne tremmeseng er fremstillet i eg, hvilket giver den et både smukt og robust præg.

Ligesom tilfældet var det med Sebra tremmesengen, er også denne tremmeseng produceret med runde kanter. Tremmerne i sengen går hele vejen fra madrassen og op, hvilket betyder, at både du og dit barn får fuldt udsyn.

Designet er dansk, og sengen er produceret fra en bæredygtig europæisk produktion. Er kun det bedste godt nok for dig, er Oliver Furniture tremmesengen her et oplagt valg.