Featured: https://unsplash.com/photos/e1Q-ZCzDuUQ

Er du på udkig efter en nem dekoreringsløsning til dit barns værelse, som kan udskiftes igen og igen. Så er det måske wallstickers du skal kigge efter. Wallstickers til børn er nemlig ret populært og så er det en simpel løsning, som pifter børneværelset op på en cool måde.

Vægklistermærker er en smart og nem løsning, hvis du gerne pifte børneværelset op på en cool måde og som helt sikkert vil glæde de fleste børn. De fleste børn har en yndlingsfigur fra f.eks. tegnefilm, som vil gøre stor glæde at få op på væggen hjemme på værelset. Du kan finde alt lige fra Minions, Ariel, Mickey Mouse, Star Wars, Løvernes Konge til feer og prinsesser. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du kan finde hele herligheden på https://www.nicetapet.dk/wallstickers/wallstickers-boern

En nem løsning

Du kan også få wallstickers med andre motiver f.eks. wallstickers blomster eller wallstickers fugle. Og så er det så nemt at sætte op, at alle kan være med. Det eneste du skal gøre, er at sørge for at overfladen er ren og tør, der hvor du vil sætte wallstickeren op. Og så fjerner du den folie, som er på bagsiden af wallstickeren. Og så er den stort set parat til at sætte op. Det kan dog være en god ide at måle op på væggen, så du præcist ved, hvor du gerne vil placere wallstickeren.

Når eller hvis dit barn bliver træt af motivet, så kan du pille wallstickeren ned igen og sætte en ny op med et nyt motiv. Og du behøver ikke kun have wallstickers på væggen, du kan også sætte dem på et skab, hvis det passer bedre ind i indretningen. Lad dit barn selv vælge, hvilke wallstickers hun gerne vil have på sit værelse og hvor de skal sidde.

Indholdsbillede: https://unsplash.com/photos/B2-_qpgJm9Y