KUN
79,95
inkl. moms
Spotpris
  Kundernes vurdering:
  1 stk. Selvklæbende Vandafvisende

  Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket og kan ikke bestilles

  Både børn og deres forældre – og nok også deres bedsteforældre – kender den enfoldige gule bjørn med den røde T-shirt, for han er en gammel bamse. Han blev opfundet af A. A. Milne tilbage i midten af 1920’erne.

  Her kan dine børn opleve Peter Plys i en helt moderne version, nemlig som wall sticker til væggene på børneværelset. På wall stickeren har Peter Plys selskab af sine gode venner Tigerdyret og Grisling. Motivet forestiller Plys og Tigerdyret, der svinger sig i en gynge, der er bundet fast til en gren, hvorpå Grisling sidder og nyder udsigten. Et par sommerfugle og en enkelt bi sværmer om vennerne. Der er også et par små blomster til at skabe en hyggelig og idyllisk grøn baggrund. Wall stickeren kommer bedst til sin ret, hvis den placeres ved en dørkarm, en vindueskarm eller umiddelbart ved siden af et skab, således at man skaber illusionen om, at grenen vokser frem fra kanten.

  Når wall stickeren er monteret på væggen måler den ca. 50 x 90 cm. Den selvklæbende wallsticker er fremstillet i glat plastmateriale, og du kan tage den ned af væggen og flytte den til et andet sted, hvis du ønsker det. Rene og glatte overflader egner sig bedst wall stickers, da de ikke vil kunne hæfte til et ujævnt eller snavset underlag.

  BabyBix.dk produktnr.: 399

  Kunder der har købt dette produkt har også købt


  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager