FRI FRAGT
KUN
2599,-
inkl. moms
Spotpris
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  1 stk. Gynge, musik og legebue 0 - 36 mdr. 5 pkt. sele

  Varen er på fjernlager

  Vi er klar til at modtage din bestilling

  Forventet leveringstid: 2-4 uger

  Dette produkt er en bestillingsvare. Vores leverandør kan desværre ikke give eksakte leveringstider. Vi holder vores kunder opdateret om status fra vores leverandør løbende. Hvis produktet er på lager hos vores leverandør forventes en betydeligt kortere leveringstid.

  Topmark højstol, som kan gynge baby frem og tilbage

  Denne flotte, grå højstol fra Topmark er ikke blot en almindelig højstol - den er til for at gøre livet lettere for dig og mere behageligt for din baby. Højstolen har 4 forskellige ryglænsindstillinger, så din baby kan få lov til at ligge helt ned, og derfor kan højstolen bruges fra 0 mdr. og op til ca. 3 år. Mens din baby ligger i højstolen og slapper af og kigger sig omkring, kan han få sig en rolig gyngetur. Du kan vælge mellem 8 forskellige hastigheder. Denne forsigtige svingen frem og tilbage har en beroligende effekt på baby, og på denne måde kan du blive færdig med madlavning eller opvaskemaskine i ro og mag. Højstolen er et perfekt alternativ til en skråstol. 

  Musik og medfølgende legebue

  Foruden at kunne afspille musik kommer stolen også med en aftagelig legebue, hvori du kan hænge spændende legetøj til baby (2 stk. legetøj medfølger). Legebuen monteres samme sted som bakkebordet. Allerede fra baby er omkring 2-3 måneder gammel, vil han begynde at række ud efter ting, som han kan se foran sig. Højstolen indeholder alt det, som baby skal bruge for at føle sig godt underholdt.

  Højstolen giver dig mange muligheder

  Som tidligere nævnt kan du indstille ryglænet i 4 forskellige positioner fra liggende til siddende. Du kan også tilpasse stolens højde, så den passer perfekt til dig, dit middagsbord eller lignende. Vælg mellem 6 højdeindstillinger. Bakkebordet og højstolens fodstøtte har hver 3 positioner, så dit barn kan sidde optimalt i stolen. Endelig kan stolen gygne frem og tilbage med 8 forskellige hastigheder. Stolen er naturligvis udstyret med en korrekt 5-punktssele, som er polstret for ekstra komfort. Til spædbørn medfølger også ekstra pude, så sædet passer bedre til det helt lille barn.

  Højstolen kan tilsluttes strømforsyningen, og der medfølger en adapter til formålet. Du kan også anvende batterier, men disse medfølger ikke.

  Højstolen måler 74 x 60 x 95 cm
  Sammenklappet måler den 60 x 42 x 105 cm
  Vægt: 14,1 kg

  BabyBix.dk produktnr.: 719

  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager