KUN
99,-
inkl. moms
Køb nu
  Kundernes vurdering:
  Producent:
  1 stk. BPA fri 18 mdr. + Rustfrit stål

  Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket og kan ikke bestilles

  NUK bestiksæt i 3 dele er fremstillet i rustfrit stål, og sættet er til børn, som er let øvede i at spise selv. Sættet er til børn på +18 mdr.

  NUK Easy Learning bestiksæt består af kniv, gaffel og ske. Alle dele har et ergonomisk formet greb, der ligger godt i den lille hånd. Grebenes overflade og stuktur er designet således, at barnet lettere kan fastholde og styre bestikket uden at tabe det. Den varierende overfladestruktur giver også en god stimulering af barnets berøringssans. Alle ender og kanter er afrundede, så barnet hverken kan stikke eller skære sig på kniv eller gaffel. Størrelsen på hver del af bestiksættet er nøje tilpasset barnets mund. Det er ekstra sjovt for børn at få lov til at spise med bestik, der ligner de voksnes, og NUK tilbyder en sikker første oplevelse med stålbestik af høj kvalitet.

  NUK Easy Learning er en serie af produkter, der skal gøre det lettere ogs sjovere for børn at lære nye ting, som at spise og drikke selv. Selvstændig læring i små trin er en vigtig del af børns udvikling, og med NUK bestiksættet er din lille dreng eller pige godt på vej til at kunne prale med at kunne spise helt selv. Dette bestiksæt er lavet i en supermoderne olivengrøn favrve.

  Bestiksættet tåler sterilisation ved kogning, og det tåler opvask i maskine.

  • Rustfrit stål
  • Ergonomiske non-slip greb
  • Tåler 100°C og maskinopvask
  • Opmuntrer til selvstændig læring
  BabyBix.dk produktnr.: 339

  Kunder der har købt dette produkt har også købt


  Gratis fragt
  ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering
  1-2 hverdage
  Gavekort leveres med det samme
  Gælder ikke for håndlavede produkter og produkter på fjernlager